top of page

GINOP Plusz-3.2.1-21 – Az Innovációs és Technológiai Minisztérium valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok által alkotott konzorcium továbbadott támogatása
G. TRANSPORT ’96 Zrt.

A kedvezményezett neve: G.TRANSPORT 96. Szállítmányozási Zrt.


A képzések elnevezése és célja: 1 db Angol nyelvtanfolyam (nyelvi képzés) és 1 db Felhőalapú megoldások (IKT képzés) megvalósítása a G. TRANSPORT ’96 Zrt. munkavállalói által a vállalat alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása érdekében.


A támogatás összege: 1.719.704 Ft

 

A képzések részletes bemutatása: 
Az Angol általános nyelvi képzés online jelenléti képzés, amelynek célja a munkavállalók kompetenciafejlesztése az alábbi területeken: egyszerű mondatok szövegértése, olvasása, rövid és egyszerű üdvözletek megírása, nyomtatványok kitöltése, hallás utáni szövegértés egyszerű, gyakran használt szókapcsolatok esetén, önálló beszéd, társalgás terén egyszerű kapcsolatteremtési képesség elsajátítása.


A Felhőalapú megoldások IKT képzés célja a felhőalapú számítástechnika alapjainak elsajátítása, azaz a kapcsolódó definíciók, a felhőszolgáltatások típusainak meghatározása, felismerése, előnyeinek, különböző megoldásoknak, eszközöknek alkalmazása, fejlesztési lehetőségek

felismerése, használata.


A képzések tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

MFF kedvezményezetti infóblokk keretes-1.jpg

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.
https://www.palyazat.gov.hu/

GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA A
G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél
GINOP-5.2.4-16-2017-02019

palyazat2.jpg

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

https://www.szechenyi2020.hu/

GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA A

G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél

GINOP-5.2.4-16-2017-02019

A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával megvalósuló gyakornoki programban egy fő középfokú végzettségű, pályakezdő szállítmányozási ügyintéző vesz részt. Gyakorlati kapcsolattartója szakirányú felsőfokú végzettséggel és a társaságnál jelentős gyakorlattal rendelkezik, az ismeretátadás, gyakorlati tapasztalatszerzés lehetősége biztosított.

A projektben tervezett beszerzésre kerülő eszközök a gyakornok munkavégzéséhez és a kapcsolattartóval való együttműködéshez szükségesek. Az eszközök használata a gyakornoki program része, azonban ezeken túl modern, újszerű gyakorlati technikák elsajátítására is lehetőséget biztosít a szakmai vezetés mellett.

A projektben a gyakornok elméleti tudására alapozottan gyakorlati munkatapasztalatot szerez a szállítmányozási ügyintézésben. A program végén az iskolarendszerben szerzett elméleti tudásán túlmenően az itt, gyakornokként megszerzett tapasztalataival válik képessé arra, hogy önállóan végezzen szakmai tevékenységet, mely alapján releváns szakmai gyakorlat birtokában elhelyezkedési lehetőségei számottevően megnövekednek és akár saját vállalkozásban is eredményesen tud tevékenykedni, azaz munkaerő-piaci kilátásai kedvezővé válnak, foglalkoztatására reális esélyek lesznek.

Projekt kezdése:

2017.07.01

Projekt fizikai befejezése:

2018.04.01.

A fenntartási időszak vége:

2018.08.16.

Támogatás:

3,63 millió Ft

KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA A

G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél

GINOP-6.1.6-17-2018-00452

Magyarország Kormányának célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az egész életen át tartó tanulásban való részvétel ösztönzését és támogatását, amely elengedhetetlen a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz.

A Kedvezményezett 9 980 033 Ft, azaz kilencmillió-kilencszáznyolcvanezer-harminchárom Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

A Projekt megvalósításának kezdete:

2019.02.01.

A Projekt költségek elszámolhatóságának kezdő időpontja:

2017.03.30.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja:

2020.07.31.

A záró kifizetési igénylés benyújtásának határideje:

2020.10.29.

KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA A

G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél

GINOP-6.1.6-17-2018-00452

palyazat.jpg

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

https://www.szechenyi2020.hu/

VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A
G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél

pályázat.JPG

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

https://www.szechenyi2020.hu/

VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A

G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél

A G- TRANSPORT 96 Zrt. számára jelen beruházás elengedhetetlen volt, hiszen a régi informatikai rendszere elavult. A cég számára elengedhetetlen a gyors, hatékony kommunikáció és a pontos dokumentumkezelés. A munkafolyamatok hatékonyságát, az adminisztráció pontosságát, valamint a kommunikációt az újonnan bevezetett vállaltirányítási rendszer növeli, mely Vállalati CRM, értékesítés terület, Kontrolling és döntéstámogatás, Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítási rendszer (workflow), Elektronikus iratkezelési rendszer, Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer /megoldás funkcionális területeket lát el. Az irodai dolgozók feladatuknak megfelelően az új program különböző moduljait használják.

Kedvezményezett neve:  G.TRANSPORT 96. Szállítmányozási Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe:  Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a G.TRANSPORT 96. Zrt-nél
Szerződött támogatás összege: 3.467.876 Ft

Támogatás mértéke: 40 %
Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.10.20.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01308

bottom of page